Nabewerking

Dit kunnen wij op het gebied van printen maar ook in de afwerking van documenten. Wij hebben verschillende machines waarmee we uw documenten kunnen kunnen voorzien van een mooie afwerking.

Wat kunnen wij je o.a.bieden als nabewerking:

Inbinden | snijden | vouwen | nieten | rillen | perforeren| boorgaten aanbrengen

Scannen


Heeft u iets te scannen? Een mooie foto, maar u heeft het niet digitaal? Wij kunnen op onze machines naast printen en kopiëren ook uw foto’s of dat ene leuke artikel in de krant scannen. U vertelt ons wat u wilt hebben en wij verzorgen het. Desgewenst sturen wij het digitaal naar u toe.

Nieten


Wanneer u bij ons een document laat afdrukken dan kunnen we u ook aanbieden om de documenten te laten nieten. Dit gebeurt machinaal. Met een nietje in uw document kunt u op een eenvoudige, maar doeltreffende manier uw document bijeen houden.

Inbinden


Door uw documenten te laten inbinden, zorgt u er o.a. voor dat ze niet uit elkaar kunnen vallen. Bij het inbinden zijn verschillende mogelijkheden wat betreft kleuren van ringbanden, voor- en achterkanten en diktes. Wij binden graag boekjes, verslagen, werkstukken, afstudeerscripties of kalenders voor u in.

  • Metalen ringbandenDe metalen ringbanden (ook wel Wire’O’) worden het meest gebruikt gezien deze steviger zijn en langer mee gaan in verhouding tot de plastic ringbanden. Met de zogenaamde ponsmachine worden er gaatjes geponst uit de in te binden documenten. Hierin worden de metalen ringbanden geplaatst. De metalen ringbanden worden vaak gebruikt bij het inbinden van een kalender. Uiteraard plaatsen wij ook een haakje waar u de kalender mee kunt ophangen.

Lamineren


Door uw documenten te lamineren, worden deze niet alleen verstevigd maar ook beschermd tegen vocht, vuil en slijtage. Er wordt een plastic hoes met een lijmlaag om het document gelegd en met het lamineerapparaat wordt door middel van hitte de lijmlaag geactiveerd. Het document en de plastic hoes worden hierdoor op elkaar geperst. Wij lamineren vooral menukaarten, placemats, visitekaartjes of certificaten in de formaten creditcardformaat, A5, A4 en A3.

Snijden


Uw document kunnen wij helemaal schoonsnijden, dat wil zeggen dat u geen witranden heeft. De documenten dienen wel voorzien te zijn van een overlap, dat is de ruimte die wij eraf snijden zodat u geen witranden ziet. Wij kunnen met onze machines snijden tot op de millimeter nauwkeurig. Wij snijden grote en kleine aantallen en papier met verschillende diktes. Groot of klein formaat, wij kunnen het snijden.

Perforeren


U papieren netjes ordenen in een ordner of multomap? DePrint kan u document voor zien van perforatie-gaten. Of het nu gaat om 2 of 4 gaten, u kunt bij ons binnenlopen en wij perforeren voor u.
Wij kunnen in verschillende combinaties en afstanden perforeren. Dit kunnen we met papier tot 300 grams. Wilt u uw document voorzien van 2 of 4 gaten, dan kunt u dit ook door ons laten verzorgen.

Vouwen / Rillen


Wij kunnen uw kaarten voorzien van een rillijn. Rillen is het persen of aanbrengen van een vouwlijn. Meestal gebeurt rillen in een stevig vel papier dat zonder rillijn lastig in een rechte lijn is te vouwen. Minder stevig papier kunnen wij ook voor uw vouwen.

Scroll to top