Machinaal Borduren

Studio Print 6 is gespecialiseerd in het machinaal borduren van monogram, tekst of logo op o.a. bedrijfskleding, kleding en badtextiel. Zowel voor bedrijven, verenigingen als voor particulieren. Dit alles met behulp van een door de computer gestuurde borduurmachine. Het misverstand bestaat dat machinaal borduren duur is. Het zal je verbazen dat er mogelijkheden zijn om per stuk te laten borduren, zonder extra kosten. Dus eenvoudig per stuk, geen minimum afname.

De uitstraling en de langdurige kwaliteit van het borduurwerk geeft je bedrijfsvoering hierdoor een herkenbare en verzorgde uitstraling.

Voor de particulier is er ook de mogelijkheid om per stuk te laten borduren. Hierdoor krijg je een exclusief geborduurd cadeau voor een speciale gelegenheid, huwelijk, jubileum, geboorte etc. Wat dacht je van een heerlijke badcape voor je baby. Of misschien grote luxe badlakens, geborduurd met je eigen naam of monogram voor in de badkamer…..Studio Print 6 kan dit alles leveren in verschillende kwaliteiten en kleuren. Informeer  naar onze mogelijkheden.

Scroll to top